Biologisch eten wint aan populariteit. Het is gezond voor je, beter voor de dieren en het milieu. Dat komt doordat er geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt bij de teelt van groenten. Biologisch vlees komt van dieren die een goed leven hebben gehad. Bestaat er ook biologisch Thais eten? Siam Kitchen krijgt geregeld de vraag of er in plaats van regulier kip en vlees, biologische varianten door de gerechten kunnen. Dat kan!

Veel ingrediënten biologisch

Veel groenten uit de gerechten van Siam Kitchen zijn standaard biologisch, omdat ze uit eigen tuin komen. Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen. Ook de eieren zijn biologisch. De kippen van de boer lopen vrij rond over het erf, dus het Thaise eten van Siam Kitchen is standaard al heel verantwoord. Zonder dat je er veel voor betaalt.

biologisch Thais eten

Biologische slager

Wil je biologisch vlees of kip? Informeer naar naar de mogelijkheden. Het biologische vlees uit de Thaise gerechten van Siam Kitchen halen we bij verschillende biologische slagers in Rotterdam.

Waarom biologisch vlees?

Kies je voor biologisch vlees, dan ben je er zeker van dat de dieren een goed leven hebben gehad. Of het echt gezonder is, daarover verschillen de meningen. Wel is biologisch vlees zonder toevoeging van kruiden en specerijen voller van smaak dan producten van de reguliere slagerij. Het maken van biologische producten is intensiever, daarom hangt er een hoger prijskaartje aan.

biologisch Thais eten

Biologisch of vegetarisch 

Eet je biologisch Thais eten, dan ben je er zeker van dat de beesten op je bord een goed leven hebben gehad. Het is namelijk verboden om biologisch vlees te verkopen dat stiekem niet biologisch is. Als je sowieso tegen het doden van dieren voor de menselijke consumptie bent, kies dan voor vegetarische gerechten. Er zijn tegenwoordig hele goede vleesvervangers die vol van smaak zijn. Die gebruikt Siam Kitchen voor vegetarisch Thais eten.

Wil je vegetarisch en biologisch Thais eten, bekijk dan eens de menukaart vegetarische specialiteiten van Siam Kitchen.  Daarop staan heerlijke gerechten met een hoge en verantwoorde smulfactor.  Kies je gerechten, zet ze in de winkelmand en geef in het notitieveld aan dat je biologische Thais eten wil. Heb je het formulier verstuurd, dan krijg je van mij een bericht met de kosten, want biologisch Thais eten is iets duurder.  Alle gerechten zijn eerlijk geprijsd en met liefde bereid. Beloofd.

Groetjes, Pornshita van Siam Kitchen