walenburg menu 18 juni

Op maandag 11 juni kook ik voor Cafe Walenburg een heerlijke Phanaeng Curry van kipfilet, kokosmelk, kruiden en groenten geserveerd met witte rijst en salade.

Gewoon een bord vol, tegen een vriendelijk prijsje: 8 euro.  Elke week maak ik een nieuw gerecht. Dit komt uit de menukaart van Siam Kitchen. Vanaf 18.00 uur staat het eten voor je klaar. Reserveren kan via: 010 466 9577 maar dat is niet noodzakelijk.

Thais eten en bier, een goede combi

Ben je onbekend met de Thaise keuken, dan is een bezoekje aan Café Walenburg een uitstekende manier om kennis te maken met de culinaire kant van Thailand. Wist je dat Thais eten prima samen gaat met (speciaal) bier? Café Walenburg heeft tegenwoordig bijna 20 bieren op tap en ruim 150 op fles. Probeer het zelf. Iedere maandag ben je welkom om te eten vanaf 18.45 uur aan de Walenburgerweg 62B in Rotterdam. Ik ben er ook om je te serveren. En heb je vragen over de Thaise keuken, dan vertel ik je graag meer.

Zie ik je maandag in Café Walenburg?

Groetjes, Pornshita

P.S. Omdat ik maandag in Café Walenburg ben, is Siam Kitchen gesloten. Woensdag maak ik graag een uitgebreide Thaise maaltijd voor je klaar. Maak je keuze uit de Menukaart traditionele gerechten of kies uit de vegetarische kaart.

Café Walenburg

Pornshita kookt het lekkerste Thaise eten voor Café Walenburg