Elke maandag kookt chefkok Pornshita van Siam Kitchen voor Café Walenburg

Ook dit jaar kan je elke maandag in Café Walenburg genieten van een Thaise maaltijd. Gewoon een bord vol, tegen een vriendelijk prijsje: 8 euro.  Elke week maak ik een nieuw gerecht. Dit komt uit de menukaart van Siam Kitchen. Vanaf 18.00 uur staat het eten voor je klaar. Reserveren kan via: 010 466 9577 maar dat is niet noodzakelijk.

Op maandag 26 maart maak ik:

  • Hang Lay Curry: Kruidige curry uit Noord Thailand van mals rundvlees, biologische eieren, gember, pinda’s, aardappels

Thais eten en bier, een goede combi

Ben je onbekend met de Thaise keuken, dan is een bezoekje aan Café Walenburg een uitstekende manier om kennis te maken met de culinaire kant van Thailand. Wist je dat Thais eten prima samen gaat met (speciaal) bier? Café Walenburg heeft tegenwoordig bijna 20 bieren op tap en ruim 150 op fles. Probeer het zelf. Iedere maandag ben je welkom om te eten vanaf 18.45 uur aan de Walenburgerweg 62B in Rotterdam. Ik ben er ook om je te serveren. En heb je vragen over de Thaise keuken, dan vertel ik je graag meer.

Zie ik je maandag in Café Walenburg?Walenburgmenu 26 maart

Groetjes, Pornshita

P.S. Omdat ik maandag in Café Walenburg ben, is Siam Kitchen gesloten. Woensdag maak ik graag een uitgebreide Thaise maaltijd voor je klaar. Maak je keuze uit de Menukaart traditionele gerechten of kies uit de vegetarische kaart.

Café Walenburg

Pornshita kookt het lekkerste Thaise eten voor Café Walenburg