Het was prachtig weer tijdens Het Smulfestival 2017 op zaterdag 17 juni in de tuin van Museum Oud Overschie. De zomerzon en de culinaire helden van Overschie trokken zeer veel belangstellenden. Die wilden genieten van het eten van de vele kraampjes. Wij stonden met Siam Kitchen op stand 14. We hadden viskoekjes, gehaktballetjes en loempia’s gemaakt. Anderhalve dag voorbereiding vloog er in een paar uur doorheen. Gelukkig hadden we thuis in de koelkast nog een voorraad.

Geheim

Hup op de fiets naar huis en terug naar het Smulfestival met gekoelde verse Thaise snacks. De Airfryer die speciaal voor het eetfestijn is aangeschaft, stelde niet teleur. Smaak en snelheid waren prima. Ik zal je wel een geheim verklappen: het was de eerste keer dat we op een dergelijk foodfestival stonden. Alles was nieuw dus ook de dynamiek van de hongerige magen op zoek naar lekkere trek. We vonden het super leuk en komen graag volgend jaar weer. Dan bereiden we nog meer hapjes voor. En weet je wat? We schaffen nog een Airfryer aan.

Groetjes Pornshita van Siam Kitchen

P.S Kan je niet wachten tot volgend jaar om te genieten van Thais eten? Bekijk de menukaart Thaise specialiteiten.