Binnenkort jarig? Trakteer op Thais eten. Daarmee zorg je voor feest op je bord. Steeds meer mensen in Rotterdam ontdekken dat Thais eten de gangmaker is op hun verjaardagsfeest. Voor groepen tot 30 personen maak ik geregeld verjaardagshapjes klaar. Dat varieert van snackassortiment tot een complete catering. Voor ieder budget kan ik wat heerlijks verzinnen. Zo neem ik je een hoop werk uit handen en heb jij meer tijd voor je gasten.

Phad Med Mamuang, in Nederland beter bekend als Kip Cashewnoot is een geweldig hapje voor je catering

Keuzehulp

Kies je verjaardagsgerechten via de menukaart Thais eten. Last van keuzestress? Dat is niet de bedoeling als je jarig bent. Ik help je graag kiezen als mijn cadeau voor jou. Geef het aantal personen door die op je verjaardagsfeest komen en je budget. Vertel ook of je vlees, vis, vegetarisch of een mix wil. Ik maak dan een voorstel dat je per email ontvangt. Je kunt altijd nog dingen wijzigen. Ben je blij met het voorstel, dan ga ik voor je aan de slag en kom je verjaardagsmaaltijd bij je bezorgen op de afgesproken datum, tijd en locatie.

Je gasten verwennen met een Thais snackassortiment? Dat is een goed idee!

Warmhoudbakken

Bestel je een catering, dan krijg je het eten in warmhoudbakken, zodat alles lekker warm blijft. De dag na je feest kom ik de spullen weer ophalen op een tijdstip dat jou schikt. Lekker makkelijk en je hebt geen werk aan je verjaardagsmaaltijd.

Bestellen

Tijd voor een feestje? Ik hoor het graag minimaal 2 dagen van te voren zodat ik jouw traktatie goed kan voorbereiden. Vertel ook of er mensen komen met een allergie, dan houd ik er rekening mee. Ik doe er alles aan om van jouw verjaardagsfeest een culinair hoogtepunt te maken. Eet smakelijk.

Geef je bestelling makkelijk door via de menukaart of vul onderstaand formulier in. Liever bellen of appen? Dat kan via 0645095524

Groetjes Pornshita, chefkok Siam Kitchen