Thaise gerechten bestellen

Bij Siam Kitchen bestel je de lekkerste Thaise gerechten. Die kan je afhalen, maar hou je van gemak, dan krijg je jouw bestelling bij je thuisbezorgd vanuit Rotterdam Overschie. Geniet ook eens van een Thaise catering of kookworkshops. hieronder vind je een stukje over mij.

Wie ben ik

Ik ben Pornshita Sora en kom uit Thailand. Sinds 2007 woon ik in Nederland, in Rotterdam Overschie. Al op zeer

afhaal Thai

Pornshita Sora, chef van Siam Kitchen

jonge leeftijd heb ik veel interesse voor koken. Van mijn oma heb ik geleerd hoe het moet. Elke ochtend maakte ze eten voor mij en mijn broertje. Dat namen we dan mee naar school. Ik heb lang in het restaurant van mijn tante gewerkt in Bangkok. Daar heb ik veel geleerd over de Thaise kookkunst.

Mensen blij maken

Vanwege mijn passie voor de Thaise keuken en mensen blij maken met heerlijke Thaise gerechten ben ik Siam Kitchen begonnen in 2014. Het is niet zomaar een afhaalrestaurant maar ik werk vanuit huis. Je kunt je bestelling afhalen maar we bezorgen ook. Door deze kleinschaligheid kan ik alle aandacht geven aan het bereiden van een heerlijke maaltijd. Alle ingrediënten koop ik vers in de Aziatische toko. Thaise kruiden kweek ik zelf in een tuinkas. Helemaal biologisch. Ik gebruik halal vlees en kip in de gerechten. En vis komt van de visboer.

Thaise gerechten

Phad Mak Kua Jou Tahu, rijkgevulde smaakvolle gewokte groenteschotel.

Verse ingrediënten

Omdat ik uitsluitend werk met verse ingrediënten, koop ik niet te veel in. Daardoor ga ik ook verspilling tegen. Wil je genieten van heerlijke Thaise gerechten, dan hoor ik dit het liefst voor 15.00 uur. Later bestellen is geen probleem, alleen kan ik niet garanderen dat ik alle ingrediënten nog heb. We zijn van woensdag t/m zondag geopend. Maandag en dinsdag zijn we gesloten.

Pittig of niet pittig?

Thaise gerechten kunnen pittig zijn. Kan je daar niet tegen, dan maak ik het niet pittig voor je. Het enige dat ik wil, is dat jij geniet van  de lekkerste Thaise gerechten.

Afhalen of thuisbezorgd

Haal je bestelling af aan de Prins Mauritssingel 91b in Rotterdam. We bezorgen ook in Rotterdam en Schiedam. Betalen kan contant of via PIN.
Groetjes,
Pornshita Sora

Thai eten

Genieten van een Thaise bbq kan ook via Siam Kitchen.

Contactgegevens 

Siam Kitchen
Prins Mauritssingel 91b
3043 PD Rotterdam
Tel. 06 45095524
Email: bestellen@siamkitchen.nl
KvK-nummer: 61145556
Bekijk Siam Kitchen op Google Maps

Stuur een bericht aan Siam Kitchen