Siam Kitchen in de Overschiese Krant!

Siam Kitchen staat deze week in de Overschiese Krant op pagina 3. In het uitgebreide verhaal vertelt chefkok Pornshita over Siam Kitchen en haar leven in Overschie nu en Thailand vroeger. Ze vertelde ook waar ze de kunst van de Thaise keuken heeft geleerd.

Journalist Overschiese Krant keurt

Journalist Lydia van Haasteren kwam langs en was zeer geïnteresseerd in de kookkunsten van Pornshita en het verhaal erachter. Uiteraard moest het eten gekeurd worden. Het culinaire brein van Siam Kitchen maakte Thaise snacks en een Massaman Curry klaar. Dat viel in de smaak. De Thaise chefkok heeft leuke reacties op het artikel gekregen.  Lees het verhaal van Pornshita in de Overschiese Krant van 23 februari op pagina 3. Hierbij al een voorproefje.

Veel geleerd over Thaise keuken

“Mijn vader is overleden toen ik 2 jaar was en heel mijn familie had restaurants in Bangkok en we werkten allemaal mee. Zo heb ik heel veel geleerd van de traditionele Thaise gerechten. Vanwege mijn passie voor de Thaise keuken en mensen blij maken met heerlijk eten ben ik Siam Kitchen begonnen in 2014 samen met mijn man Tom Modderkolk.”

Speciale warmhoudtassen

Thais eten

Chef Pornshita Sora van Siam Kitchen maakt al het Thaise eten elke dag vers.

“Wij bezorgen op de fiets”, vertelt een enthousiaste Pornchita. “Ik vind het heerlijk om te fietsen en ik heb daar speciale tassen voor zodat alles goed warm blijft. Wij doen ook workshops op locatie, dat is echt heel leuk bij mensen thuis, na afloop geven wij ze dan ook een receptenboekje van de gerechten die zij zelf hebben gemaakt en we maken een groepsfoto als herinnering. Op onze website kun je lezen hoe en wat wij allemaal doen en inmiddels is onze menukaart ook een stuk groter geworden. Wij maken en leveren ook vegetarische gerechten. Onze keuken is vanaf 17.00 uur geopend, maar wel graag voor 15.00 bestellen.”

Massaman Curry

“Nog voor ik vertrek rent Pornchita naar de keuken om nog een heerlijk gerecht voor mij klaar te  maken voor thuis en als ik het goed onthouden heb heet dit gerecht Massaman Curry en het was voortreffelijk. Ik ben in ieder geval om en zal zeer zeker vaker Thais eten bestellen bij deze gastvrije geweldige ondernemers.”

Lees het complete artikel op pagina 3 van de Overschiese Krant van 23 februari 2017.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.