In huis-aan-huis tijdschrift Natuurlijk in Overschie is in mei een leuk artikel gepubliceerd over Siam Kitchen. Journalist Kees van der Meer kwam langs en we hadden een leuk gesprek. Over Thais eten, koken met verse ingrediënten en hoe ik werk.

Menukaart bezorgen

Het is wel grappig hoe Kees Siam Kitchen heeft ontdekt. Dat zal ik je vertellen. Elke week bezorg ik 50-100 menukaarten van Siam Kitchen bij huizen in Overschie. Bij toeval kreeg Kees er ook een in de brievenbus. Hij kende ons nog niet en stuurde een email met de vraag of hij een artikel mocht schrijven. Hij schrijft namelijk elke maand over een (horeca)onderneming in Overschie en het leek hem aardig om eens over Siam Kitchen te schrijven. Dat was leuk en begin mei was het interview. De foto is genomen tijdens een Thaise catering die ik heb verzorgd bij mensen thuis.

Benieuwd naar het verhaal? Je leest het hieronder.

Groetjes, Pornshita van Siam Kitchen.

P.S. Heb je trek gekregen na het lezen? Kies je favoriete Thaise eten van de menukaart of maak een keuze uit de vegetarische Thaise gerechten