Beste liefhebber van Thais eten,

Afhaal- en bezorgrestaurants mogen open blijven tijdens de lockdown. Ook mogen we eten bezorgen als de avondklok in gaat. Na 20.30 afhalen kan niet meer maar we bezorgen jouw bestelling gewoon aan huis als je laat wilt genieten. Dus als je Thais eten wilt bestellen, dan kook ik graag voor je.

Ik houd me netjes aan de regels, eet gezond en beweeg voldoende. Zo kan ik Thais eten maken; met aandacht en liefde.

De nieuwste special van Siam Kitchen. Licht pittige gambasalade met verse munt, kruiden, pinda’s en rode uien geserveerd met witte rijst. Kunst op je bord!

Corona-maatregelen tijdens het koken

  • Ingrediënten koop ik dagelijks vers in en bewaar deze koel en afgedekt volgens de regels die ik heb geleerd tijdens de cursus sociale hygiëne.
  • Ik draag plastic handschoenen en een mondkapje tijdens het koken. Op mijn hoofd zit een haarnetje en ik was regelmatig mijn handen.
  • Dagelijks maak ik de keuken brandschoon en zorg ervoor dat de roosters van de afzuigkap blinken. Dus ik kook met aandacht voor het eten en de gezondheid van jou en mij.

Bestel op tijd

Siam Kitchen is geopend van dinsdag – zondag. Graag wel voor 15.00 uur bestellen als je dezelfde dag wil eten. Ik koop namelijk alles vers in en ga verspilling tegen, daarom houd ik een kleine voorraad aan. Goed om te weten, is dat ik je bestelling met aandacht en liefde klaar maak. Daardoor krijg jij het beste Thaise eten om van te genieten. Dus heb je trek in Thais eten vandaag of later deze week, bestel op tijd. Bestellingen van bedrijven of geef je een feestje dan hoor ik dit graag minimaal 1 dag van te voren

Elektronisch betalen

Corona voorkomen doe je door positief te blijven en lekker te eten.

In verband met de gezondheid draag ik hygiëne handschoenen als ik bij je langs kom. Graag met pin betalen of scan de QR-code op de factuur met je bank app. Betaal je liever via Tikkie, geef dat dan aan als je bestelt. Bij aflevering van je bestelling, betaal je de factuur.

Smakelijke groet,

Pornshita Sora, chefkok Siam Kitchen

Thais thuisbezorgd