smulfestival

Siam Kitchen staat op zaterdag 17 juni op het Smulfestival. Je bent van harte welkom in de tuin van Museum Oud Overschie om te genieten van Thaise snacks en nog veel meer culinaire hoogstandjes. Het weer is waarschijnlijk super mooi dus kom gezellig langs.

Smulfestival

Thaise snacks proeven? Kom 17 juni naar het Smulfestival in de tuin van Museum Oud Overschie

De tuin van Museum Oud Overschie is een van de mooiste plekjes van historisch Rotterdam. Het Smulfestival tovert de tuin om tot Bourgondisch eetfestival. Ondernemers uit de buurt laten je genieten van al het culinaire dat Overschie heeft te bieden. Struin langs de foodtrucks en kramen en geniet van kleine gerechten die met liefde zijn gemaakt. Een biertje, wijntje of ander lekker drankje maken je Overschiese culinaire beleving compleet.

Er is ook livemuziek. Heb je al eens Museum Oud Overschie willen bezoeken, dan is het Smulfestival op zaterdag 17 juni een hele goede reden om dat te doen. Je bent welkom van 15.00 – 20.00 uur aan de Overschiese Kerkssingel 1 in Rotterdam. Kom met de fiets of te voet, want het aantal parkeerplekken is beperkt.

Neem je vrienden, familie, kids, collega’s en je partner mee naar het Smulfestival, kom smullen en genieten.

Zie ik je zaterdag 17 juni?

Groetjes, Pornshita van Siam Kitchen

P.S. Je vindt Siam Kitchen op Kraam 14. Zie ook plattegrond. Kom genieten van Thaise snacks.

Smulfestival

Siam Kitchen vind je op stand 14

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *