Thaise catering geeft smaak aan jouw feest

Wil je Thais eten bestellen voor groepen tot 30 personen bij je thuis of op je werk? Je bent van harte welkom bij Siam Kitchen. Ik, Pornshita, help graag om je feestje culinair op te vrolijken. Ik heb al vele feestjes en bedrijfsbijeenkomsten nog leuker gemaakt dankzij mijn Thaise eten. Ik maak al het eten vers, dus hoor ik graag minimaal 1 dag van te voren wat jullie willen bestellen. Wil je een lekkere Thaise lunch op je werk? Ook die verzorg ik graag voor je.

Thais catering vers geserveerd

Je krijgt je Thaise catering geserveerd in aluminium bakken waarin het lekker warm blijft. Bestel je minimaal 5 porties van een bepaalde curry, dan krijg je de bestelling geserveerd in warmhoudbakken die via brandpasta wordt verwarmd. Zo blijft je eten lekker lang warm en vers. De warmhoudbakken kom ik de volgende dag, of een dag dat het jou uitkomt, weer ophalen. De warmhoudbakken schoon afleveren is fijn maar hoeft niet. Ik wil gewoon dat jullie genieten van lekker Thais eten.

Thaise snacks van Siam Kitchen

Thaise snacks van Siam Kitchen maken je feest extra leuk en lekker. Alle snacks zijn vers gemaakt dus geniet je er extra veel van.

Keuze maken uit Thais eten

Weet je wat je wilt, kies je gerechten uit de menukaarten:

Populair Thais eten

Vegetarisch Thais eten

Pittig Thais eten

Thaise snacks

Geef je keuze door via het formulier onder een van de menukaarten. Vermeld ook de datum, locatie en tijd waarop je de bestelling bezorgd wilt hebben. Liever afhalen? Helemaal goed!

Vegarisch Thais eten

Genieten van een vegetarische Thaise catering? Goed idee: keuren op je bord. hmmmm lekker!

Advies nodig over je Thaise catering?

Ik kan me heel goed voorstellen, dat je niet precies weet hoeveel je moet bestellen en wat. De menukaarten zijn best uitgebreid. Het is niet de bedoeling dat je keuzestress krijgt. Daarom adviseer ik je graag. Voor een goed advies heb ik een paar vragen voor je. Geef je daarop antwoord, dan krijg je snel het perfecte voorstel:

Hoeveel personen komen op je feest?

Wat is je budget?

Komen er mensen met dieetwensen?

Wil je pittig/mild of gemixt Thais eten?

Wanneer is je feestje en hoe laat?

Wat is het adres?

Geef je dit via het formulier onder een van de bovengenoemde menukaarten of via het formulier onderaan deze pagina door dan krijg je van mij binnen een dag een voorstel per email. Dat kan je nog wijzigen en als je akkoord ben dan ga ik voor je aan de slag.

Genieten van Thaise catering bij Aafje

Genieten met zijn allen van Thaise catering

Levering van je Thaise catering

We komen je Thaise catering bestelling brengen en plaatsen deze op een door jou gekozen plek. Betalen doe je bij levering van je bestelling: via Pin of contant. Via Tikkie kan ook, geef dat dan aan bij het doorgeven van je bestelling. Is de bijeenkomst afgelopen, dan halen we de warmhoudbakken weer op. Het is niet nodig om ze schoon te maken, maar dat mag wel natuurlijk. We bezorgen je bestelling gratis in Overschie. Daarbuiten tegen een kleine vergoeding.

Aandachtspunten bij levering

Ik maak graag het lekkerste Thaise eten klaar, maar ik ben geen verhuisbedrijf. Daarom heb ik enkele aandachtspunten opgesteld voor een soepele levering van jouw catering

We leveren op de begane grond of als er een lift is tot de gewenste etage. Dus brengen we de catering niet via de trap. 

Is er geen lift maar wil je wel genieten van Thaise catering van Siam Kitchen, zorg voor voldoende mensen die meehelpen. Geef dit aan bij je bestelling.

Bij de locatie kunnen we makkelijk parkeren.

Is parkeren niet mogelijk, zorg er voor dat we de catering kunnen lossen. Geef dan bij je bestelling duidelijke parkeerinstructies.

Ik wens je een smaakvol feest.

Groetjes, Pornshita, chefkok van Siam Kitchen

Ik wil Thaise catering bestellen voor mijn feest