Wil je Thais eten bestellen voor groepen tot 30 personen bij je thuis of op je werk? Je bent van harte welkom bij Siam Kitchen. Ik, Pornshita, help graag om je feestje culinair op te vrolijken. Afgelopen jaren heb ik vele feestjes en bedrijfsbijeenkomsten voorzien van Thais eten. Ik maak al het eten vers, dus hoor ik graag minimaal 3 dagen van te voren wat jullie willen eten.

Thais catering vers geserveerd

Je krijgt je Thaise catering geserveerd in aluminium bakken waarin het lekker warm blijft. Bestel je minimaal 5 porties van een bepaalde curry, dan krijg je de bestelling geserveerd in warmhoudbakken die via brandpasta wordt verwarmd. Zo blijft je eten lekker lang warm en vers. De warmhoudbakken kom ik de volgende dag, of een dag dat het jou uitkomt, weer ophalen. De warmhoudbakken schoon afleveren is fijn maar hoeft niet. Ik wil gewoon dat jullie genieten van lekker Thais eten.

Keuze maken uit Thais eten

Thais snackassortiment

Thais snackassortiment maakt je feestje helemaal te gek

Weet je wat je wilt, kies je gerechten uit de menukaarten:

Geef je keuze door via het formulier onder een van de menukaarten of mail naar bestellen@siamkitchen.nl. Vermeld ook de datum, locatie en tijd waarop je de bestelling bezorgd wilt hebben. Liever afhalen? Dat is ook prima.

Advies nodig over je Thaise catering?

Ik kan me heel goed voorstellen, dat je niet precies weet hoeveel je moet bestellen en wat. De menukaarten zijn best uitgebreid. Het is niet de bedoeling dat je keuzestress krijgt. Daarom adviseer ik je graag. Voor een goed advies heb ik een paar vragen voor je. Geef je daarop antwoord, dan krijg je snel het perfecte voorstel:

  1. Hoeveel personen komen op je feest/bijeenkomst?

    Genieten van Thaise catering bij Aafje

    Genieten met zijn allen van Thaise catering

  2. Wat is je budget?
  3. Komen er mensen met dieetwensen?
  4. Wil je pittig/mild of gemixt Thais eten?
  5. Wanneer is je feestje en hoe laat?
  6. Wat is het adres?

Geef je dit via het formulier onder een van de bovengenoemde menukaarten of via het formulier onderaan deze pagina door dan krijg je van mij binnen een dag een voorstel per email. Dat kan je nog wijzigen en als je akkoord ben dan ga ik voor je aan de slag.

Levering en betaling van je Thaise catering

We komen je Thaise catering bestelling brengen en plaatsen deze op een door jou gekozen plek. Betalen doe je bij levering van je bestelling: via Pin of contant. Via Tikkie kan ook, geef dat dan aan bij het doorgeven van je bestelling. Is de bijeenkomst afgelopen, dan halen we de warmhoudbakken weer op. Het is niet nodig om ze schoon te maken, maar dat mag wel natuurlijk.  We bezorgen je bestelling gratis in Overschie. Daarbuiten tegen een kleine vergoeding. Ik wens je een smaakvol feest.

Groetjes, Pornshita, chefkok

Ik wil Thais eten tijdens mijn feestje