Thaise catering geeft smaak aan jouw feest

Wil je Thais eten bestellen voor groepen tot 30 personen bij je thuis of op je werk in (regio) Rotterdam? Je bent van harte welkom bij Siam Kitchen. Ik, Pornshita, help graag om je feestje culinair op te vrolijken. Ik heb al vele feestjes en bedrijfsbijeenkomsten nog leuker gemaakt dankzij mijn Thaise eten. Al het eten maak ik vers, dus hoor ik graag minimaal 3 dagen van te voren wat jullie willen bestellen voor de Thaise catering. Wil je een lekkere Thaise lunch op je werk? Ook die verzorg ik graag voor je.

Trakteer je gasten op heerlijke viskoekjes en malse kipsate

Thaise catering bestellen

Wil je de gerechten voor je Thaise catering makkelijk digitaal verzamelen? Bekijk dan de menukaarten via de webshop, klik je favoriete eten bij elkaar en geef je bestelling door. Wil je overleggen met vrienden en familie? De menukaarten kan je ook als pdf-bestand downloaden, doorsturen en printen. Bekijk ze via de blauwe knoppen hieronder. Wil je een voorstel maar weet je niet wat? Vul het formulier in onderaan de pagina, dan verzin ik wat lekkers voor je. Lees snel verder voor de aandachtspunten.

Advies over Thaise catering

Liever advies over welke Thaise gerechten passen bij jouw feest? Voor een goed advies heb ik een paar vragen voor je. Geef je daarop antwoord, dan krijg je snel het perfecte voorstel:

  • Hoeveel personen komen op je feest?
  • Wat is je budget?
  • Komen er mensen met dieetwensen?
  • Komen er mensen met een voedselallergie? 
  • Wil je pittig/mild of gemixt Thais eten?
  • Wanneer is je feestje en hoe laat?
  • Wat is het adres?

Geef je dit door via het formulier onderaan deze pagina, dan krijg je van mij binnen een dag een voorstel per email. Dat kan je nog wijzigen en als je akkoord bent, dan ga ik voor je aan de slag. Liever eerst telefonisch contact kan natuurlijk ook. Bel dan met 0645095524

Genieten met een groep van Thais eten? Siam Kitchen verzorgt jouw catering tot 30 personen.

Gratis bezorging

We komen je Thaise catering bestelling GRATIS bezorgen (binnen een straal van 10 kilometer van Overschie) en plaatsen deze op een door jou gekozen plek. Betalen doe je bij levering van je bestelling: via Pin of contant. Via Tikkie kan ook, geef dat dan aan bij het doorgeven van je bestelling. Is de bijeenkomst afgelopen, dan halen we de warmhoudbakken weer op. Het is niet nodig om ze schoon te maken, maar dat mag wel natuurlijk.

Prijs Thaise catering

Op de menukaarten vind je de prijzen voor de gerechten en snacks. 1 gerecht is voldoende 1-2 personen. 1 portie snacks bestaat uit 4 stuks. Dus bestel je bijvoorbeeld een portie viskoekjes, dan krijg je 4 viskoekjes. Wil je een Thaise catering vanaf 15 personen, dan krijg je 10% korting op de totaalprijs als je eten wordt geserveerd in warmhoudbakken. De korting geldt niet tijdens de officiële feestdagen.