Geef je een feestje bij je thuis of op locatie? De Thaise catering van Siam Kitchen staat garant voor culinair succes. Zin in? Lees snel verder.

Werkwijze Thaise catering

Kies 4 gerechten van de menukaart populair Thais eten en/of van de menukaart Thaise vegetarische specialiteiten. Liefhebber van pittig? Kies dan uit de menukaart pittig Thais. De gerechten krijg je geleverd in warmhoudbakken. Bestel je soep, dan krijg je die aangeleverd in een elektrisch verwarmde soeppan.

Zo ben je verzekerd van lekker warm en vers Thais eten dat zijn optimale smaak behoudt. Heb je speciale wensen? Vertel ze gerust aan chefkok Pornshita. Na het plaatsen je bestelling, nemen we contact op om je cateringwensen nader te bespreken.

We komen je Thaise catering bestelling brengen en plaatsen deze op een door jou gekozen plek. Is de bijeenkomst afgelopen dan halen we de warmhoudbakken weer op. Het is niet nodig om ze schoon te maken, maar dat mag wel natuurlijk. Wij zorgen voor het eten, jij zelf zorgt voor borden en bestek.

Bestellen Thaise catering Siam Kitchen

Bel voor de mogelijkheden: 06 450 955 24 of vul onderstaand formulier  in om je wensen door te geven. De kosten: € 23,50 per persoon. Gratis thuisbezorgd in Rotterdam.

Heb je een klein budget, maar wil je wel genieten van Thaise catering? Neem gerust contact op, dan bespreken we je wensen.

Stuur een bericht aan Siam Kitchen