Thaise catering geeft smaak aan jouw feest

Wil je Thais eten bestellen voor groepen tot 30 personen bij je thuis of op je werk in (de omgeving van) Rotterdam? Je bent van harte welkom bij Siam Kitchen. Ik, Pornshita, help graag om je feestje culinair op te vrolijken. Ik heb al vele feestjes en bedrijfsbijeenkomsten nog leuker gemaakt dankzij mijn Thaise eten. Ik maak al het eten vers, dus hoor ik graag minimaal 1 dag van te voren wat jullie willen bestellen. Wil je een lekkere Thaise lunch op je werk? Ook die verzorg ik graag voor je.

De beste Thaise snacks

Thaise catering vers geserveerd

Je krijgt je Thaise catering geserveerd in aluminium bakken waarin het lekker warm blijft. Bestel je minimaal 5 porties van een bepaalde curry, dan krijg je de bestelling geserveerd in warmhoudbakken die via brandpasta wordt verwarmd. Zo blijft je eten lekker lang warm en vers. De warmhoudbakken kom ik de volgende dag, of een dag dat het jou uitkomt, weer ophalen. De warmhoudbakken schoon afleveren, is fijn maar hoeft niet. Ik wil gewoon dat jullie genieten van lekker Thais eten.

Je Thaise catering bij je in de tuin? Goed idee!

Advies nodig over je Thaise catering?

Ik kan me heel goed voorstellen dat je niet precies weet hoeveel je moet bestellen en wat. De menukaarten via de webshop zijn uitgebreid. De menukaarten kan je ook als pdf-bestand downloaden. Handig voor overleg met anderen.

Heb je keuzestress? Ik adviseer je graag. Voor een goed advies heb ik een paar vragen voor je. Geef je daarop antwoord, dan krijg je snel het perfecte voorstel:

  • Hoeveel personen komen op je feest?
  • Wat is je budget?
  • Komen er mensen met dieetwensen?
  • Wil je pittig/mild of gemixt Thais eten?
  • Wanneer is je feestje en hoe laat?
  • Wat is het adres?

Geef je dit door via het formulier onderaan deze pagina, dan krijg je van mij binnen een dag een voorstel per email. Dat kan je nog wijzigen en als je akkoord bent, dan ga ik voor je aan de slag.

Genieten met een groep van Thais eten? Siam Kitchen verzorgt jouw catering tot 30 personen.

Levering van je Thaise catering

We komen je Thaise catering bestelling brengen en plaatsen deze op een door jou gekozen plek. Betalen doe je bij levering van je bestelling: via Pin of contant. Via Tikkie kan ook, geef dat dan aan bij het doorgeven van je bestelling. Is de bijeenkomst afgelopen, dan halen we de warmhoudbakken weer op. Het is niet nodig om ze schoon te maken, maar dat mag wel natuurlijk. We bezorgen je bestelling gratis in Overschie. Daarbuiten rekenen we bezorgkosten.

Aandachtspunten bij levering

Ik maak graag de lekkerste Thaise catering voor je klaar, maar ik ben geen verhuisbedrijf. Daarom heb ik enkele aandachtspunten opgesteld voor een soepele levering van jouw Thaise feestmaal.

  • We leveren je Thaise catering op de begane grond of als er een lift is tot de gewenste etage. Dus brengen we de catering niet via de trap.
  • Is er geen lift maar wil je wel genieten van Thaise catering van Siam Kitchen, zorg voor voldoende mensen die meehelpen. Geef dit aan bij je bestelling.
  • Bij de locatie kunnen we makkelijk parkeren.
  • Is parkeren niet mogelijk, zorg er voor dat we de catering kunnen afleveren. Vermeld dan duidelijke parkeerinstructies bij je bestelling.

Succes met het samenstellen van Thaise catering voor jouw feest.

Smakelijke groet,

Pornshita, chefkok bij Siam Kitchen

Verstuur je aanvraag voor Thaise catering

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.