Lees op deze pagina alles over de Thaise kookworkshop van Siam Kitchen.

Thaise kookworkshop

Geniet je van Thais eten, maar is het zelf maken nog een hele klus? Dat klopt. Thais koken is niet makkelijk. Maar iedereen die wil, kan het leren. Ik, chefkok Pornshita van Siam Kitchen, leer het jou en maximaal 4 personen (minimaal 2 personen) graag tijdens een Thaise kookworkshop bij jou thuis of op een andere locatie.Thaise kookworkshop

Hoe werkt het?

Kies 4 gerechten (2 voorgerechten en 2 hoofdgerechten) van de menukaart Thaise specialiteiten of vegetarische specialiteiten die je wilt leren maken. Geef via onderstaand formulier door wanneer en waar je de kookworkshop wil doen en wat je wilt maken. Ik regel alle ingrediënten en neem professioneel kookgerei mee. Jij zorgt zelf voor borden, bestek en een kookgelegenheid. En dan gaan we koken. Ik leg alles rustig uit en help je om jouw Thaise kookkunsten naar een hoger niveau te brengen. Zijn de gerechten klaar, dan kunnen jullie gaan smullen. Ik vertrek weer samen met mijn spullen. De kookworkshop duurt ongeveer 4 uur.

Recepten per mail

Enkele dagen na afloop ontvangen alle deelnemers de recepten van de gerechten per mail. Zo kan

Thaise kookworkshop

Goed gewerkt. Allemaal geslaagd voor de Thaise kookworkshop.

je zelf aan de slag met de Thaise kookkunst. Lijkt je dat leuk? Vul dan onderstaand formulier in. Geef door welke gerechten je wilt leren maken, de gewenste datum van de kookworkshop en de locatie. Kosten:€ 70 per persoon, inclusief een fles wijn en frisdrank. Gratis thuisbezorgd. Ik neem snel contact met je op. Groetjes, Pornshita.

Ja, ik wil Thais leren koken